Maskiner

Ska ni bygga eller renovera?

Vi löser din maskintransport

Ska ni bygga eller renovera? Vi har prisvärda tjänster på arbeten med teleskoplastare i Skövde med omnejd. Hos oss hittar du alltid en teleskoplastare i Skövde, Lidköping och i hela Skaraborg som passar alla olika typer av uppdrag och ändamål.

Behöver du utföra arbete på mark eller på hög höjd? Låt våra teleskoplastare göra jobbet enklare för dig! Vi finns här för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Även om vi har vår bas i Skövde så utför vi arbeten över hela landet! Vår ambition är att vara det självklara valet för teleskoplastare och hjullastare i Skövde och Lidköping men också i hela Skaraborg.  

Vi har under åren blivit ett omtyckt och etablerat företag på marknaden, mycket tack vare vårt fina arbete och långsiktiga kundrelationer. När det kommer till våra maskiner, så som hjullastare och teleskoplastare i Skövde och Lidköping kan du som kund alltid vara säker på att du får bra utrustning som klarar jobbet utan problem! 

Vi investerar nämligen ständigt i vår maskinpark och byter fordon kontinuerligt för att alltid arbeta med moderna fordon som efterlever gällande miljökrav. På alla våra uppdrag har vi självklart med kompetent personal med rätt behörighet på plats. Vi erbjuder alla typer av tjänster till våra maskiner från kunder önskemål.

Kontakta oss så berättar vi mer om vårt arbete med våra kranbilar.

Exempel på våra maskiner

  • Teleskoplastare
  • Hjullastare
  • Snöröjning
  • Lastning
  • Lossning
  • Montage
  • Lyft med personkorg
kontakta oss

WADEGÅRDS ÅKERI I SKÖVDE

Wadegårds Åkeri med säte i Skövde erbjuder transporter och lyft, främst inom Skaraborg men även hela Sverige om kunden önskar.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer