Hållbarhet

Wadegårds arbetar ständigt med att förbättra sitt kvalitets och miljöarbete

Information om hållbarhet

Vi erbjuder miljövänliga och högkvalitativa transporter för såväl enkla körningar till kompletta lösningar.

Just miljö och hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat att engagera oss i miljöfrågor är ett val vi gjort både för oss själva, för våra kunder och för vår planet. 

Vi har ett helhetsperspektiv på hållbarhetsfrågor vilket innebär att vi fokuserar på miljöfrågor såväl som på sociala och ekonomiska frågor. För oss är det också viktigt att skapa bra förutsättningar för att våra chaufförer.

Vi försöker växa hållbart, vi har inte som mål att bli störst utan vi vill behålla vår höga kvalitet och växa tillsammans med våra kunder. Att kunderna efterfrågar kvalitet, hållbarhet och seriositet ger oss möjlighet att fortsätta utvecklas.

Vår strävan är att hållbarhetsperspektivet ska finnas med i allt vi gör från hur vi bemöter våra kunder, delägare och varandra för att minimera belastningen på miljön. ​

Wadegårds åkeri är en trygg och kompetent samarbetspartner med lokal närvaro.

 

Kvalité och miljö

Det ligger i Wadegårds intresse ur ett klimat och hållbarhetsperspektiv att optimera våra transporter för att minska vårt CO 2 avtryck. 

man, sign, paper-5710164.jpg

Certifikat

nature, countryside, outdoors-6620939.jpg

Trafiksäkerhet

Wadegårds åkeri arbetar yrkesmässigt med vägtransporter och har därmed ett stort ansvar för trafiksäkerheten.

business, signature, contract-962355.jpg

Policy

Kvalitetsarbete alltid ska vara i fokus för att kunna leverera på topp till våra kunder. Kvalitén ska genomsyra hela transportprocessen från bokning till faktura. 

tree, planet, earth-5972046.jpg

Socialt ansvar

Wadegårds åkeri är en samhällsaktör som respekterar mänskliga rättigheter och ska sträva efter att skapa god hälsa och välbefinnande för alla våra medarbetare och respektera kunder samt våra intressenter.

kontakta oss

WADEGÅRDS ÅKERI I SKÖVDE

Wadegårds Åkeri med säte i Skövde erbjuder transporter och lyft, främst inom Skaraborg men även hela Sverige om kunden önskar.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer