Avfallslogistik

Vi erbjuder våra kunder prisvärda avfallslösningar i hela Skaraborg.

Information om avfallslogistik

Vi hyr ut container i Skaraborg till företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. När du är klar hämtar vi upp containern och ser till att allt avfall återvinns. Vi har en egen avfallshantering där vi sorterar och samlar dom olika fraktionerna innan vi transporterar materialet till en anläggning för återvinning. Vi erbjuder våra kunder prisvärda avfallslösningar i hela Skaraborg. Kontakta oss för mer information eller offert

Hyr en container i Skaraborg

Genom att hyra en container i Skaraborg hos oss så tar vi enkelt hand om ditt avfall. Något som gör att du slipper resorna fram och tillbaka återvinningscentralen. Alla är välkomna att hyra container i Skaraborg hos oss. För bostadsrättsföreningar och privatpersoner erbjuder fast pris på utvalda container i Skaraborg. ’’Se produktblad’’

Container för avfall

Vi hyr ut container i Skaraborg till företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. När du är klar hämtar vi upp containern och ser till att allt avfall återvinns. Vi har en egen avfallshantering där vi sorterar och samlar dom olika fraktionerna innan vi transporterar materialet till en anläggning för återvinning.

Storsäck

En storsäck är ett smidigt alternativ till container om du har begränsad plats eller mindre mängder avfall. Passar där containers och återvinningskärl inte kan ställas ut eller som komplement till dessa.

garbage, debris, waste-1715067.jpg

Farligt avfall

Alla verksamheter som producerar farligt avfall omfattas av anteckning och rapporteringsskyldighet till Naturvårdsverket. Detta gäller till exempel byggföretag, verkstäder, industrier.  

Avfallshantering

Vi har en egen avfallshantering i Skövde. Där hanterar vi vanligt förekommande fraktioner främst från byggarbetsplatser och insamlingsmaterial. Vi lastar om mindre container och storsäckar till större flak och kör materialet direkt till återvinningsanläggning för respektive fraktion.

kontakta oss

WADEGÅRDS ÅKERI I SKÖVDE

Wadegårds Åkeri med säte i Skövde erbjuder transporter och lyft, främst inom Skaraborg men även hela Sverige om kunden önskar.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer