Företagsbilar

Vi på Wadegårds transporterar din maskin säkert och tryggt.

Skräddarsydda lösningar för helcharter

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för helcharter. Vi kallar konceptet för företagsbilar och har utvecklat lösningen tillsammans med våra kunder.

Dom första avtalen vi skrev med detta koncept är över 15 år sedan och tack vare ett nära samarbete med våra kunder har vi utvecklat och anpassat lösningen över tid och dom första kunderna köper fortfarande tjänsten av oss. Det är ett bevis på att vi är långsiktiga och seriösa i vårt åtagande.

Tillsammans tar vi reda på vilket behov ni har. Det kan handla om materielleveranser, monteringsarbeten eller avfallstransporter.

Om det är en bil med kran som krävs så bestämmer vi tillsammans vilken storlek på kranen ni behöver till uppdragen. Allt för vi ska skapa dom bästa förutsättningarna.

Helcharter kan tillämpas på årsbasis, eller säsongsvis, heltid eller deltid. Det är behovet som styr och istället för att ni ska hantera tunga investeringar i fordon, personalomsättning, vikarier vid sjukdom eller ledighet och planera service och underhåll samt förhålla er till dom lagar och regler som gäller för yrkestrafik så kan ni köpa den tjänsten av oss. Utifrån det behov som är avtalat ser vi alltid till att det finns en lastbil med chaufför när uppdragen ska utföras.

kontakta oss

WADEGÅRDS ÅKERI I SKÖVDE

Wadegårds Åkeri med säte i Skövde erbjuder transporter och lyft, främst inom Skaraborg men även hela Sverige om kunden önskar.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer