Container för avfall

Containers till fast pris

Liftdumperbehållare

Typ: Liftdumperbehållare
Storlek: 10 kbm
Användningsområde: Liftdumperbehållare är vår vanligaste typ av container i Skaraborg. Den är lätt att sortera och slänga avfall i, både från marken och från ställning. Perfekt för byggarbetsplatser, takrivning med mera. 

Liftdumperbehållare

Typ: Lyftcontainer
Storlek: 10 kbm
Användningsområde: Liftdumpercontainer med godkända lyftöglor för upplyft av kran med 4parts kätting. Den är lätt att sortera och slänga avfall i, både från marken och uppe på taket. Perfekt för byggarbetsplatser, takrivning med mera. 

Combicontainer

Typ: Täckt / låsbar
Storlek: 8kbm
Användningsområde: Combicontainern är anpassad till avfall för företag. Passande till brännbart, wellpapp, trä

Lastväxlarflak

Typ: Öppen
Storlek: 22 kbm
Användningsområde: Lastväxlarflak container är framförallt anpassad för bygg och skrymmande material. Vanligt förekommande på byggarbetsplatser för dom vanligaste sorteringsfraktionerna, T.ex brännbart, trä, metall osv.

Lastväxlarflak

Typ: Öppen

Storlek: 35 kbm

Användningsområde: Lastväxlarflak container är framförallt anpassad för bygg och skrymmande material. Används mest hos på byggplatser och industrier. Denna storlek lämpar sig väl när ni behöver bli av med isolering, ventilation, emballage eller stora mängder trä.

kontakta oss

WADEGÅRDS ÅKERI I SKÖVDE

Wadegårds Åkeri med säte i Skövde erbjuder transporter och lyft, främst inom Skaraborg men även hela Sverige om kunden önskar.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer