Farligt avfall

Vi hanterar ert avfall

Vi hanterar ditt farliga avfall.

Alla verksamheter som producerar farligt avfall omfattas av anteckning och rapporteringsskyldighet till Naturvårdsverket. Detta gäller till exempel byggföretag, verkstäder, industrier.  

Från och med 1 november 2020 ska verksamheter som producerar, transporterar eller behandlar farligt avfall rapportera det till Naturvårdsverket inom två dagar efter utförd transport. Och från 1 januari 2022 införs en miljösanktionsavgift för den som rapporterar för sent.

När vi hanterar ert farliga avfall hjälper vi er uppfylla dom krav som Naturvårdsverket ställer, allt ni behöver göra är att fylla i en fullmakt som tillåter oss rapportera åt er som ombud. Vi upprättar transportdokument för det material som ska återvinnas och samma transportdokument kan ni använda efter utförd transport för att uppfylla kraven om anteckningsskyldighet.

kontakta oss

WADEGÅRDS ÅKERI I SKÖVDE

Wadegårds Åkeri med säte i Skövde erbjuder transporter och lyft, främst inom Skaraborg men även hela Sverige om kunden önskar.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer